NEWS LINE
.

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Ένας ξεχωριστός γάμος ..με ποδήλατα ..


Το Γαλαξείδι αποτελεί πάντα έναν απο τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στην Ελλάδα για όσους ονειρεύονται ένα γάμο ξεχωριστό. 
Αυτή τη φορά το ποδήλατο είχε τον πρώτο λόγο..Τα ποδήλατα στολίστηκαν με τη γαμήλια διακόσμηση και βολτάρισαν στη μικρή πόλη γεμίζοντας με χαρμόσυνα κουδουνίσματα τις γειτονιές .
Η νύφη κι ο γαμπρός μα και οι καλεσμένοι με διάθεση που θύμιζε τα παιδικά τους χρόνια όλοι μαζί μια χαρούμενη κομπανία  κατευθύνθηκαν προς το Δημαρχείο ! 




   Ο ρομαντισμός ελοχεύει παντού στη ζωή  κι είναι η μόνη μας ασπίδα μπρος στη σκληρή πραγματικότητα ...αρκεί βέβαια κι εμείς να έχουμε τη διάθεση να τον ζήσουμε και να τον απολαμβάνουμε σε κάθε ευκαιρία . Το ξενοδοχείο Γανυμήδης πάντως διατηρεί αναλλοίωτη  αυτή τη διάθεση και προτρέπει κι όλους εσάς να πραγματοποιείτε πάντα όλα όσα έχετε ονειρευτεί .Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε και να υλοποιούμε μαζί κάθε σας επιθυμία και να στε σίγουροι πως το καταφέρνουμε θαυμάσια αυτό.




Αφήστε το σκηνικό σε μας και σεις πλουτίστε το μόνο με το χαμόγελό σας και τη καλή σας διάθεση ...εξάλλου τέτοιες μέρες αφήνουν ανεξίτηλες μνήμες κι αξίζει να τις αντιμετωπίζουμε με ιδιαίτερη φροντίδα.


Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι κάθε ευτυχία στη ζωή του , αγάπη και προκοπή ...και σε όλους εσάς να ζήσετε παρόμοια εμπειρία είτε ως καλεσμένοι αλλά και γιατί όχι κι ως  πρωταγωνιστές .

με εκτίμηση,
Χρυσούλα 

1 σχόλιο :

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top