NEWS LINE
.

Κυριακή 31 Μαΐου 2015

(Video) ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΦΩΚΙΔΑΣ στο περίπτερο του ΞΕΕ

​​




Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού Κοι.Σ.Π.Ε   Ν. Φωκίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το διάστημα 6-9 Φεβρουαρίου 2015, στο πλαίσιο της 10ης έκθεσης HORECA, παρουσιάστηκε το ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ ΦΩΚΙΔΑΣ στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος. 
 Την Φωκίδα εκπροσώπησε το ξενοδοχείο ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ στο Γαλαξίδι σε συνεργασία με το ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ του ΚοιΣΠΕ Ν. Φωκίδας. Η συμμετοχή στην HORECA2015 ήταν το επιστέγασμα της  επιτυχημένης  παρουσίασης που έλαβε χώρα στο Γαλαξίδι τον περασμένο Απρίλιο.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, επαγγελματίες, παραγωγοί και  συνεταιρισμοί  του Νομού μας είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, τα οποία έχουν εξέχουσα θέση στο τραπέζι του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ.
Το ενδιαφέρον  των επισκεπτών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο ρεκόρ με αύξηση μόνο κατά την πρώτη ημέρα 43% σε σχέση με τα περσινά επίπεδα.
Η παρουσίαση του ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΦΩΚΙΔΑΣ  εισέπραξε τα θετικότατα σχόλια  των εκπροσώπων του ΞΕΕ, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια άψογη παρουσίαση, με ποικιλία εδεσμάτων, ποιότητα πρώτων υλών, μεράκι και φαντασία αλλά και οργανωτική αρτιότητα. 
Επίσης, συμμετείχαμε στο Συνέδριο του MARKETING GREECE και του ΣΕΤΕ που έλαβε χώρα παράλληλα με την έκθεση, με θέμα «Η Γαστρονομία στο Μάρκετινγκ του Ελληνικού Τουρισμού»  φιλοξενούμενοι με το Ελληνικό Πρωινό Φωκίδας, ως προορισμός του οποίου τα γαστρονομικά προϊόντα μπορούν να δώσουν την προστιθέμενη αξία στην αύξηση του τουρισμού.
Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποίησε η Αναπλ. Υπουργός Τουρισμού κ. Έλενα Κουντουρά, η οποία επισκέφθηκε το περίπτερο του ΞΕΕ και της Φωκίδας.

(τηλ.6937/154567 www.ganimede.gr )








Δημοσίευση σχολίου

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top