NEWS LINE
.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

HORECA 2015 : Η συμμετοχή της Ξενοδοχειακής Επιχείρησης «Hotel Ganimede»



Σημαντική ήταν η παρουσία και η συμμετοχή Επαγγελματιών της Φωκίδας στην 10η Έκθεση Hotel, Restaurant and Café HORECA 2015 στο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN EXPO 6-9 Φεβρουαρίου 2015.
Σε μια ξεχωριστή και οργανωμένη γωνιά με την επιγραφή Φωκίδα δόθηκε ένα ποιοτικό στίγμα των τοπικών παραδοσιακών και εκλεκτών προϊόντων και υπηρεσιών και των δυνατοτήτων των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών της Φωκίδας.

Οι επιχειρήσεις της Φωκίδας συμμετείχαν στην Έκθεση με στελέχη τους τα οποία με αξιοζήλευτο επαγγελματισμό και ευγένεια παρουσίασαν και επικοινώνησαν τα εκλεκτά προϊόντα της Φωκίδας και τη μοναδική εμπειρία που θα έχει κάθε επισκέπτης στον όμορφο Νομό .
Στην έκθεση συμμετείχε η Ξενοδοχειακή Επιχείρηση «Hotel Ganimede»η οποία εδρεύει στην μικρή και γραφική κωμόπολη του Γαλαξιδίου. Το Ξενοδοχείο Γανυμήδης με παράδοση στην ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών του, επιλέχθηκε μάλιστα να παρουσιάσει το Πρότυπο Πρωινό της Φωκίδας , με την φροντίδα της οικοδέσποινας του κας Χρυσούλας Παπαλέξη. Φρέσκα υλικά, προϊόντα τοπικών παραγωγών, μαρμελάδες ,γλυκά του κουταλιού, γαλακτοκομικά αρτοσκευάσματα από τον οικογενειακό φούρνο Παπαλέξη συνθέτουν το μοναδικά γευστικό αλλά και ποιοτικό Πρωινό της Φωκίδας. (τηλ.6937/154567 www.ganimede.gr)

πηγή: http://karteria1.blogspot.gr


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top