NEWS LINE
.

Τρίτη 19 Μαΐου 2015

Το Ελληνικό Πρωινό του Ξενοδοχείου Γανυμήδη


Ganimede

Ένα αρχοντικό καραβοκύρηδων που χρονολογείται από το 1919 στεγάζει το ξενοδοχείο που πήρε το όνομά του από τον οινοχόο των θεών, Γανυμήδη.
Από το 1966, το ξενοδοχείο «ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ» παραμένει διάσημο για την παραδοσιακή ελληνική φιλοξενία του και το εξαιρετικό σπιτικό πρωινό του. Οι ιδιοκτήτες του, Χρυσούλα και Κώστας Παπαλέξης, ανανέωσαν ολοκληρωτικά τον χώρο, εξοπλίζοντας τον με ό,τι διαθέτει η σύγχρονη τεχνολογία, χωρίς να χαθεί τίποτε από την ατμόσφαιρα και τη γοητεία του ξενοδοχείου, την υπέροχη κουζίνα και το μοναδικό πρωινό.
Ο ειδυλλιακός κήπος του ξενοδοχείου «ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ» είναι ιδανικός χώρος για να απολαύσει κανείς το πλούσιο πρωινό, να γράψει ή να διαβάσει, να πλοηγηθεί στο δωρεάν ασύρματο internet με το laptop του ή απλά να χαλαρώσει. Την άνοιξη, όταν τα λουλούδια ανθίζουν και τα πουλιά πετούν τριγύρω, δημιουργείται μια ευχάριστη φυσική ατμόσφαιρα που σε κάνει να αισθάνεσαι «σαν στο σπίτι σου». Ο κήπος προστατεύεται από το ζεστό καλοκαιρινό ήλιο και μπορεί κανείς να απολαύσει την σκιά του καταπράσινου γιασεμιού, μακριά από το θόρυβο και άλλες μοντέρνες παρεμβάσεις απολαμβάνοντας ένα κοκτέιλ ή κάποιο από τα σνακ της οικοδέσποινας.
hotel

Το Πρωινό του Ξενοδοχείου

Το πρωινό του Γανυμήδη αποτελείται από μια μεγάλη ποικιλία φρέσκου ψωμιού (ολικής αλέσεως, προζύμι, χωριάτικο, κριτσίνι, φρυγανιές) από τον οικογενειακό Φούρνο Παπαλέξη, κέικ –που συνδυάζεται με την βελούδινη κρέμα λεμόνι, αρμυρές μπουκίτσες μπέικον-τυρί, από μεγάλη ποικιλία σπιτικών μαρμελάδων (φράουλα, ροδάκινο, βερίκοκο, βατόμουρο, κορόμηλο, μήλο, καρότο, αχλάδι, περγαμόντο, πορτοκάλι, μανταρίνι, δαμάσκηνο, δαμάσκηνο-σύκο, σύκο, σύκο-καρύδι, ουίσκι νεράντζι, 3 εσπεριδοειδή κτλ), φρεσκοστημένο χυμό πορτοκάλι, ζαμπόν, τοπικό τυρί, τηγανίτα αλμυρή – γλυκιά, γαλατόπιτα, πίττες, διάφορα πατέ, chutney, φρέσκα φρούτα, αυγά όπως επιθυμεί ο πελάτης, διάφορα είδη καφέ και τσαγιού και γάλα. Ο επισκέπτης έχει την δυνατότητα να απολαύσει κάθε μέρα και διαφορετικές γεύσεις, γεύσεις που προσφέρονται απλόχερα στο τραπέζι του και όχι σε μπουφέ και βέβαια η Χρυσούλα φροντίζει γι ' αυτό!!!
Οι πρώτες ύλες των προσφερόμενων προϊόντων παράγονται από τη γύρω περιοχή και συλλέγονται με ιδιαίτερη φροντίδα από τους ιδιοκτήτες. Όταν ο καιρός είναι καλός –όπως είναι συνήθως –το πρωινό σερβίρεται στον κήπο. Τον υπόλοιπο χρόνο, το πρωινό σερβίρεται στην τραπεζαρία με το τζάκι αναμμένο. Η φιλική εξυπηρέτηση και η ελαφριά μουσική είναι πρόσθετα συστατικά που κάνουν την ευχαρίστηση του να είσαι εκεί πιο έντονη!


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top