NEWS LINE
.

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

Το ξενοδοχείο μας Γανυμήδης στο ιστορικό κέντρο της ναυτικής πόλης.



Το υπέροχο Ganimede Hotel στεγάζεται σε μια κατοικία του 19ου αιώνα με ειδυλλιακό κήπο και αίθριο. Όλα τα δωμάτια παρέχουν δωρεάν Wi-Fi. Το κεντρικό λιμάνι απέχει 200 μέτρα.
Το Ganimede Hotel βρίσκεται σε ένα ήσυχο μέρος του Γαλαξιδίου, μιας όμορφης αρχαίας πόλης στον Κορινθιακό Κόλπο, κοντά στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών.
Το Hotel Ganimede προσφέρει εξαιρετική φιλοξενία στους επισκέπτες του. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν σύγχρονες ανέσεις και παροχές, όπως κλιματισμό, θέρμανση, ψυγείο και θυρίδα ασφαλείας. Το μπάνιο είναι εξοπλισμένο με προϊόντα περιποίησης και στεγνωτήρα μαλλιών. Σε ορισμένα δωμάτια θα βρείτε μικρή κουζίνα.
Καθημερινά, από τις 07:30 έως τις 11:00, σερβίρεται βραβευμένο ελληνικό πρωινό με τοπικά προϊόντα και χειροποίητες μαρμελάδες και εδέσματα, στην ανθισμένη αυλή ή δίπλα στο τζάκι στην τραπεζαρία. Το πρωινό περιλαμβάνει μεταξύ άλλων μεγάλη ποικιλία από φρέσκο ψωμί, αλμυρές μπουκιές με μπέικον και τυρί, σπιτικές μαρμελάδες και φρέσκα αυγά.
Το κατάλυμα μπορεί να οργανώσει εκδρομές στην περιοχή της Φωκίδας και στους Δελφούς. Το κατάλυμα διοργανώνει επίσης καταδύσεις, κολύμβηση με αναπνευστήρα και μαθήματα μαγειρικής, ενώ παρέχεται ακόμη υπηρεσία φύλαξης παιδιών, με επιπλέον χρέωση.

http://www.ganimede.gr





ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top