NEWS LINE
.

Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Φωκίδας




Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και το ξενοδοχείο «ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ» στο Γαλαξίδι, σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας & το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Φωκίδας και με την υποστήριξη του Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού ΚοιΣΠΕ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΙΚΑΣ» παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Φωκίδας» την Τετάρτη 2 Απριλίου 2014 στο Γαλαξίδι.
Η καθιέρωση του Ελληνικού πρωινού έφτασε και στη Φωκίδα και αποτελεί πλέον το 17ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα.
Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Φωκίδας
Οι χαιρετισμοί της εκδήλωσης αποδόθηκαν νωρίς το πρωί στο Παρθεναγωγείο του Γαλαξιδίου και στη συνέχεια έγινε η παρουσίαση του τοπικού πρωινού στον ολάνθιστο κήπο του ξενοδοχείου «ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ» παρουσία πολλών εκπροσώπων ξενοδοχείων και τουριστικών καταλυμάτων της περιοχής.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους:
• Ο κ.Γαζής Γιώργος - Πρόεδρος ΕΒΕ ΦΩΚΙΔΑΣ
• Η κ.Γαζή Γιώτα - Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας
• Η κ.Γουργουρή Τασσιού Μάρω - Αντιδήμαρχος Δημου Δελφών (Αρμόδια σε θύματα τουρισμού)
• Ο κ.Νάκος Γιώργος - Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Γαλαξιδίου
• Ο κ.Ανδρέας Λέφας - Πρόεδρος Συλλόγου Ξενοδόχων Δελφών
• Ο κ.Μοσχονάς Στέλιος - Διευθυντής Σχολής ΕΠΑΣ Γαλαξιδίου
• Η κ. Καμβύση Ρένα - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων και Ιδιοκτητών Ενοικ. Δωματίων Γαλαξιδίου
• Το Γραφείο Εναλλακτικού Τουρισμού ΚΟΙΣΠΕ Τομέα Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας "Γιάννης Βολίκας"
• Ξενοδόχοι και Επαγγελματίες - 'Έμποροι Δελφών, Ιτέας, Πολυδρόσου, Τριζονίων
• Καθηγητές και μαθητές της Σχολής ΕΠΑΣ

Σημαντική ήταν επίσης η παρουσία των τοπικών παραγωγών, οι οποίοι εντυπωσίασαν με την ποικιλία των προσφερομένων εδεσμάτων, αλλά και των ιδιαίτερων προϊόντων τους.

Oλοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Πίττας, επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό» και μέλος του Δ.Σ. του Ξ.Ε.Ε. κατέληξε
".. εκτός των προφανών ωφελειών που θα προκύψουν από την αναβάθμιση των υπηρεσιών των ξενοδοχείων υπάρχει και κάτι ακόμη. Το είδα το πρωί στην πανέμορφη αυλή του ξενοδοχείου «ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ», όπου προετοιμαζόταν το πρότυπο Ελληνικό Πρωινό της Φωκίδας... Οι οικοδεσπότες να στρώνουν και να στολίζουν τους μπουφέδες, οι παραγωγοί να τοποθετούν τα προϊόντα τους, οι σεφ με τους μαθητές τους να συναγωνίζονται για το ποιός θα φτιάξει το ομορφότερο γλυκό, κάποιοι ξενοδόχοι να φέρνουν τα δικά τους πιάτα, συμπληρώνοντας τις εντυπωσιακές προτάσεις της Χρυσούλας και τους επισκέπτες να θαυμάζουν και να δοκιμάζουν απ' όλα. Υπήρξε μια χαρά στα πρόσωπά τους, η χαρά της δημιουργίας και η ελπίδα ότι όλοι μαζί, με όπλο την εντοπιότητα και την ποιότητα θα μπορούσαμε να διαμορφώσουμε ένα νέο τουριστικό προϊόν και μετά να δρέψουμε τους καρπούς του...".

Μέχρι σήμερα 267 ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν Ελληνικό Πρωινό και δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες τους να ανακαλύψουν το γαστρονομικό πλούτο της χώρας μας.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡAΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ:  greekbreakfast.gr/

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ  : epimelitiriofokidas.gr/
                                                                               greekbreakfast.gr
                                                                               agrotypos.gr/

αφισα και προσκληση για παρουσιαση Ελληνικου Πρωινου ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ 



ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

 
Back To Top